7 december 2017

OVER ONS

In 1990 leerde Loïc (mijn man) en ik elkaar kennen tijdens onze studie in Compiègne. Het was liefde op het eerste gezicht en kort daarna een huwelijk voor het leven. Niet alleen met mijn man, maar ook met de Frans bourgondische levensstijl en de ‘joie de vivre’ die erbij hoort. Wij geloven erin: genieten met vrienden en familie, lekker eten en onder het genot van een goed glas wijn een goed gesprek met elkaar hebben.

In de zomer van 2017, bijna 27 jaar later, kwam een diep gekoesterde wens uit: de winkel op de Driehuizerkerkweg nummer 75 in Driehuis, voorheen van Ome Piet de Ruyter en daarna van Maaike Tromp, kwam te koop. Weer was het liefde op het eerste gezicht. In deze winkel komt alles bij elkaar. Alles waar wij in geloven, waar we passie voor hebben en waar we van houden. Une chance a pas louper…En die hebben we natuurlijk gepakt.

Ome Piet dus in ere hersteld. Maar wel met uitbreiding van ons eigen ‘bourgondische’ wijnassortiment en Franse delicatessen. Zo combineren we het beste van twee werelden: mijn Hollandse nuchterheid met zijn ‘Franse slag’.

In onze winkel Ome Piet Wijn & Zo vindt u mooie wijnen, koffie en thee van Simon Lévelt, sigaren van onder meer Hajenius, Oud Kampen en Olifant en (Franse) kazen en delicatessen.

Onze missie is geslaagd als we onze joie de vivre kunnen delen: met onze familie, vrienden en onze buurt.

Wij zien u graag bij Ome Piet Wijn & Zo!

Lara & Loïc

©2024 Ome Piet
Privacy PolicyZoek op onze website: